Jag lever i nuet.

Godmorgon!

Sitter och äter frukost nu. Var såå hungrig efter gårdagens fasta. Det är det bästa som finns att vakna upp på morgonen morgonen efter en dags fasta och äta!

Jag vet inte om jag saft det men igår började jag mina sista kurser för ett slutbetyg som jag dragit ut på i flera år att fixa. Nu gäller det, matematik B (2a) och naturkunskap 2 (b) sen är mitt betyg komplett. Någon gång måste man ju plugga och ta tag i det, högre studier har för mig alltid varit standard. Vi får se när jag känner för att ta tag I det, just nu är jag F-ledig, sedan ska jag tillbaka till jobbet och sen får man se vart livet är påväg.

Jag är en person som är väldigt spontan och lever verkligen i nuet. Jag har förstått att det är få som kan leva i nuet men jag GÖR verkligen det.

image

Idag ska jag på min första mattelektion, önska mig lycka till :mrgreen:.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *