Jag tror jag har cancer för lilla minsta

Hej och god kväll.

Ledsen för dålig update idag. Hängt ed en kompis och hennes son hos oss idag, även Dylan hade en kompis över. De har lekt kurragömma och spelat Super Mario smash bros.

Jag var även och handlade innan middagen precis, varmkörde bilen innan då den var isig både utvändigt som invändigt , helt otroligt! Det tog lång tid innan den ens gick att köra iväg med då iskristallerna vägrade ge med sig på insidan av rutan, haha. Jag och min kompis pumpade riktigt hög musik medan vi tog ett varv runt området för att få igång bilen ordentligt. Nog om det.

Har ni också typ satt er soffan någon söndagskväll, tittat er omkring och bah insett vilken jädra kaos det kan bli fort efter en helg med röjande kids? Eller är det bara jag :D?

image

Lillgrisens hand, jag skulle vilja ta en rejäl tugga av den där tjocka handen. Älskar bebishänder, särskilt tummarna :).

Nu har jag precis plockat undan helgkaoset, hängt tvätt, rensat kylen, plockat fram kläder till barnen inför skola och dagis. Nu saknas bara en té framför TVn en stund, sedan får det vara nog för idag.

image

Elliot somnade i mitt knä i soffan här för någon timme sedan, han var helt slut han med. Han åt en ganska ordentlig portion gröt faktiskt idag och skrattade som en liten gris medan han åt, det är väldigt roligt att äta tydligen.

Jag fick akut magsmärta efter det att jag körde dagens träningspass. Vet inte om det är min mens som är på G igen här och att jag tog i så mycket så den pushades på liksom eller om det är något annat? Jag inväntar ju fortfarande provsvaret från cellprovet som aldrig kommer, så jag är lite småstressad över det också. Jag tror ju att jag har cancer nu av minsta lilla grej, usch!

Nej hörni, vad har ni haft för er? är det någon som har några bra middagstips inför veckan?

image

Imorgon ska jag göra klart Elliots album som jag kom av mig med. Ni ska få se hur det blir så fort det är klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *