Kärlek vid första ögonkastet

Godmorgon kära ni!

Hoppas ni haft en riktigt bra natt med mycket sköna drömmar :).

Idag är det fredag, wihoo! Betyder att älsklingen är hemma med oss också när dagen är Slut :).

Vad har ni för planer inför helgen? Jag har typ växt fast i min soffa, börjar snart växa mossa på mig. Vi måste verkligen aktivera oss denna helg. Jag vill bara piffa till mig och dra på sminket, locka håret och va SNYGG! Det är precis vad jag ska göra, får ni se en bild på det också. Bildbevis är en bra anledning att få arslet ur vagnen :D.

image

Denna bild älskar jag verkligen. Så mycket minnen! Detta är i Spanien första året vi hade träffats. Vi var så små och så nykära, eller David var liten (ser liten ut haha), jag ser likadan ut fast betydligt mer slimmad haha. Här var Oliver inte ens påtänkt men Dylan fanns ju såklart för att han har jag ju med en man från tidigare förhållande.

Denna bild säger mycket tycker jag om oss idag, David kärleksfull och omtänksam fin man och jag lite dominant över sådär ;op. Tur att vi kompletterar varandra bejb  <3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *