Kärleken övervinner allt.

Hej kära ni.

Idag är det den 20.e januari, idag har jag och David varit tillsammans i 8 år <3. Herrejösses, 8 långa, hela år! jag minns när vi varit tillsammans i några månader och jag verkligen räknande månaderna och längtade tills vi skulle ha varit tillsammans i 1 år. Då skulle det klassas som att vi varit tillsammans ett bra tag. Här sitter vi, 8 år senare. Jag valde att ta med ett gäng krassliga gamla pussbilder på oss, det är ju liksom inte så ofta längre en sån här bild tas, menar jag :).

fb_img_1453072584137-02.jpeg

När jag gick i skolan var jag en av de ”tuffa” tjejerna i min årskull. Jag var en riktig liten kickersbrud, som hade buffaloskor och ”savannbyxor”, gärna vita med svarta stringtrosor under. Jag var inte den kaxigaste av dom alla, men kaxig var jag. Jag bar mycket smink, avrakade ögonbryn som fylldes ut med en kladdig penna. Usch, vad man såg ut! Killarna som jag ”hängde” med så att säga, de var oftast äldre, coola killar sådär. Oj om ni bara visste, jag var en riktig svärmors-mar-dröm!

fb_img_1453072733306-01.jpeg

I en annan del av korridoren, där hängde glada, snälla och trevliga killar – fotbollsgrabbarna. De höll ihop och var coola för varandra (jag måste skriva så, annars bir David ledsen om jag säger att de inte var coola :D). Där fanns en kille, jag minns vad han heter för att han var tillsammans med en tjej, väääääldigt länge. Jag tror mig fasen att de var ihop hela högstadiet minst sagt. Han heter David. Han minns nog mig också, jag var inte riktigt hans type of girl, så att säga. Han var definitivt inte min type of boy heller!

fb_img_1453072820510-01.jpeg

Jag levde mitt tonårsliv och den där David sitt. Jag festade järnet och så vidare, och så vidare. Jag fick barn med en äldre kille, som redan hade barn. jag blev en rätt schysst flicka ändå tillslut, min mamma blev väl glad för det (stackars mamma). David röjde han med i tonåren, fast på ett annat sätt. Han började dricka alkohol runt 18-årsålder och jag var 13 när jag började.

fb_img_1453073025108-01.jpeg

När min lille son Dylan skulle börja dagis, fick jag syn på en rätt schysst kille på dagisgården. Riktigt het kille och jag, jag var en olycklig tjej som kämpade med vardagen. Det var 3dagarsinskolning och på första dagen bestämde jag mig för att gå fram och hälsa på den snygga killen. Det jag inte visste var att den här killen hade spanat in mig med när jag kom på morgonen. Jag hade en brun skinnjacka, vägde 49 kg och var blond. Man var ju slimmad på den tiden ;-P.

När jag går fram för att räcka fram handen för att presentera mig får jag syn på hans ansikte som kollade ner på bollen han trixade med på marken. DAVID?! Det var minsann David, David från Hallonbergsskolan, OMG!  Det var så pinsamt, inte kunde väl jag ha spanat in honom, jag minns ju honom från skolan, nej nej så fel det blev.

fb_img_1453073097754-01.jpeg

Dessa tre dagar pratade vi väldigt mycket med varandra och jag kunde ju inte motstå honom, han hade blivit så snygg! Vi bytte nummer sista dagen, började smsa. Successivt ändrade smsen karaktär och blev först flirtiga, sedan blev dom intima och sist så var det som att vi bara måste träffas!

Och på den vägen är det! Nu har vi barn ihop och lever det familjeliv jag alltid velat ha. Allt beror på vem och vad man jämför med – visst har vi bråkat, älskat och bråkat lite till. Vi var från början väldigt olika men har formats tillsammans och växt ihop. Vi har fortfarande olika intressen, vi gör mycket på skilda håll och har egentligen aldrig gjort så jättemycket ihop, förutom att resa. Det är så vi ÄR, het ärligt så älskar jag som det är. För jag vet, att när jag kommer hem så är det alltid varmt och vi bildas återigen samman så fort vi är bakom dessa väggar. Vi skrattar, skojar och umgås. Ibland blir jag n riktig satmara och David en tjurskalle MEN, kärleken övervinner allt! Det står i alla fall på Davids bröst :).

 

  1 comment for “Kärleken övervinner allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *