Kaxa mot morsan

Hej och god kväll.

Hoppas ni haft en bra dag? Jag är väldigt trött och har ont i huvudet, vet inte om jag håller på bli sjuk. Det har varit en tuff dag med Olivers tandläkarbesök som gick åt skogen :D.

Vi har i alla fall bestämt att David går nästa försök, för jag orkar inte!

image

Tänkte tipsa er läppstiftslover om denna penna. Sitter som en smäck på läpparna och är matt vilket är både snyggt och skönt för att det sitter KVAR. Jag fick flera färger av David i julklapp  <3. De är från makeup store. image

Denna nalle ska ni veta, denna har Dylan haft sen han var bebis. Svansen ni ser där är den som han mös med, i näsan, i örat och mellan fingrarna. Han har fortfarande kvar den och brukar krama den ibland på nätterna. Så himla gulligt.

På tal om Dylan hade vi en liten fight här ikväll. Jag tolererar inte uppkäftig attityd från honom, han är som en liten tonåring nu när han är 9 år. Någon som känner igen sig? Han kaxade framför sin kompis och jag höll masken, tog upp med honom efter och han verkade förstå allvaret.

  3 comments for “Kaxa mot morsan

 1. januari 15, 2016 at 10:59 f m

  Vilket bra tips med läppennan. Jag har letat efter en riktigt bra, men hittills inte varit nöjd med någon jag provat. Ska testa denna och se 🙂

  • Jungfrumamma
   januari 15, 2016 at 11:10 f m

   Ja gör det! Den sitter riktigt bra och länge! Ha lite lypsyl under om du tycker det blir för torrt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *