Kläder inför inför vintern

Nu när vinter är här måste vi ju införskaffa lite ”bra att ha plagg” till kidsen. Jag ska iväg och handla en sväng ikväll tänkte jag om jag inte får några förhinder som man lätt får med matlagning, bada och mata barn och allt :). Tänkte jag skulle köpa ett par tossor och nya pyjamasar till lillen då hans pyjamasar är för små när som helst och inga tossor äger. Men framförallt ska jag köpa en doppresent till min kompis flicka som döps på lördag. Ska bli så kul att gå på dop tycker jag, bara ungarna sköter sig. Apropå sköter sig så fick jag och Babe (David alltså;)) världens finaste komplimang när vi var på ICA sist av en dam som sa att ”vilka väluppfostrade och lugna barn ni har” Jaaa, det niii :D. Hon la även till att ”ni verkar ha så himla bra koll på dom”. ”Give me more, bring it on” tänkte jag tyst för mig själv :D. Jag sa det till David när hon hade gått att: ”hon skulle bara veta, hon skulle bara veta”, haha.

Här har vi lite inspiration för nyfödd, spädisen. Lite blandat newbie och Kappahl, det hittar ni HÄR

 

Lite smått och gott för mellankillen strl 110/116, hittar ni HÄR

Jag är ju ett big fan av leggings, finns det några bättre barnkläder?

 

Lite för den stora, strl 134/140, hittar ni också HÄR, Jackan är på rea.

Pyjamaser, ovärderlig i kalla vintern.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *