Knubbsälens första resa

Hej kära vänner!

Nu har jag äntligen tagit min svampmedecin haha. Herrejösses vilken grej. Jag fick tag på bvc tillslut som sa att jag kunde ta den medecinen,   pevaryl alltså. Det blev bättre typ på en gång!

Usch hörni, jag har inte bakat på jättelänge, känns tråkigt. Men vara inne och baka sommardagar som dessa kommer ju inte hända! Ska försöka lägga upp lite mer recept och sånt på mat.

image

Snart åker vi till Thailand och då jäklar ska jag ta mycket kort på allt gott jag äter *slurp*. Hoppas att det kommer finnas wifi så man kommer ut på nätet, annars kommer jag få panik. Detta blir denna knubbsäls första resa 😄. En lååång resa dessutom, iaf långt att åka. Någon av er som varit i Thailand? Var i så fall? Några tips?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *