Lady in Red

Är ni vakna? :D.

Tänkte mest kika in och visa naglarna för er. Blev precis klar nu och ska lägga mig och sova.

Jag älskar ju röda naglar i alla nyanser. Så jag körde på en mörkröd.

image

Jag fick lägga tippar på två naglar som rök idag när jag skulle ratta bilen för att komma ur en tight ficka. Plopp sa det. Jag var så stressad för att jag var på väg och hämta Dylan så när jag hets-rattar så fastnade jag med naglarna i jackan på något konstigt sätt.jag gillar inte att ha tippar, men så fick det bli.

Godnatt!

  2 comments for “Lady in Red

 1. februari 13, 2016 at 1:06 e m

  Fina naglar.
  Hur många följare/läsare har du?

  • Jungfrumamma
   februari 13, 2016 at 4:42 e m

   Tack!! :). Oj, det är inte så många ännu och väldigt olika men i snitt typ mellan 500-800 i veckan typ. Det ökar ju liksom, i början hade jag typ 100-200.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *