Leka av sig

Jag tänkte på en sak idag, alltså, jag la inte ner hela min själ i denna tanke men det liksom drog förbi bara. Jag har ju mina teorier om saker och ni som läser kanske inte håller med mig alls i detta och kanske till och med tycker jag är sjuk i huvudet. Men jag är nog beredd på att hålla fast vid min teori :D. Sjuk i huvudet eller inte:).

När jag var ung så handlade ju allt om vem som skulle vara med vem och hur MÅNGA man hade varit med etc. Man fick ju inte vara så lösaktig för då ville ingen vara tillsammans med en och man fick ”horryckte”.

Min teori är att dom tjejerna som var rätt ”lösaktiga” på den tiden (med risk om att låta gammal) är ju dom som är värsta bullmammorna idag. Inte alla, men majoriteten i alla fall. Dom tjejerna lekte ju av sig då och testade sig fram till den bästa mannen, varför skulle dom ”spåra” ur idag?

Och varför ens ägna en tanke åt det här? Jo, för att det verkar ju vara så viktigt hos många män än idag (absolut inte alla, och även kvinnor kan tänka såhär såklart. Men med samhällets normer är det ju värre om en tjej varit lösaktig) att kvinnor inte ska ha varit med så många män innan dom, ännu värre blir det ju om hon i tidigare förhållande skulle varit otrogen. Vad säger att den tjejen som förr var så lösaktig inte gör samma sak igen? Om man nu bryr sig om sånt här, vilket varken jag eller David gör så måste man ju ändå kunna säga det att, eftersom jag redan ”lekt av mig” så behöver jag ju inte göra det i framtiden. Så om ni har en avundsjuk man där hemma kan ni ju hälsa honom det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *