Lite nytt till hemmet 

Hej hopp,

Idag fick jag äntligen arslet ur vagnen och städade badrum och toalett. Var i Mall of Scandinavia idag och handlade lite nytt till badrummen så jag skulle få motivation till att städa 😄. Har rensat avloppet och rubb och stubb. 

Köpte ny God tvål, från Lagerhaus. Även guldkorgen ni ser skymten av på bilden nedan hittade jag på Lagerhaus. De har riktigt Fina grejer där tycker jag, och billigt. 

Ett stort doftljus från H&M home, luktar jättegott, inte för mycket men jättegott. 

Har letat efter någon korg till Elliots leksaker eftersom han inte har något eget rum att ha dom i. Fasen vad dyrt det är med korgar och sånt. Hittade denna på H&M för 199:- som blev mycket finare i vårt vardagsrum än vad den såg ut att vara i butiken. Perfekt för leksaker ju, mjuk i filt som Elliot kan rafsa i bäst han vill. 

Ny har jag även en varukorg fylld med grejer hos Wish. Kanske borde hålla i pengarna nu ändå och avvakta till nästa månad – då jag får min första lön på ett år 😄. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *