Lördagsmys 

Godmorgon friends! 

Oj oj oj, jag gick och la mig alldeles för sent igår. Tror jag somnade vid 02.00 någon gång. Nattugglan kommer aldrig i säng för sjutton gubbar! Nu har jag bara mig själv att skylla för min trötthet. 

Vi åt så goda grejer igår! Icas kasse som levererar grymma grejer och en påhittad efterrätt med glass, grädde, frukt och choklad med några klickar lemoncurd. Mums! 

Fläskkotlettgryta med ris och hemmagjord inlagd gurka. Ett tips när du har fläskkött i gryta, finstrimla den så blir den mer mör! 

Dessa chips var riktigt goda, tog mig några chipsskivor. Riktigt goda och krispiga, Coop kan dom också! 

Ikväll har jag mycket plugg att ta igen, har verkligen behövt ta helgen ledigt från alla måsten. Tror det är viktigt att göra det när man känner att hjärnan är korvstoppad. Man kan inte bara mata på och mata på för då blir ingenting bra. 

Det är viktigt att lyssna på sin kropp och de signaler hjärnan ger ifrån sig. Annars finns ju risken att man då bränner ut sig vilket verkar vara ett stort problem i detta samhälle. Man vill leverera på alla plan, men det är ju omöjligt. Vad gör man sen när man sitter där då? Utbränd och kan inte leverera alls istället.  Nej fy. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *