Lussebullar och tomtechoklad

Godmorgon fina ni.

Jag är så lycklig att jag är frisk så ni anar inte. Jag trodde jag skulle dö där ett tag. Jag satt på toa och gormade som exorcisten, så David fick komma in. Då la mig på golvet och sa ”Oh my god jag kommer svimma”. Höll verkligen på att svimma, tänkte att nu måste David ringa ambulansen för jag kanske dör.

Men igår sov jag till typ 13 sen var jag fit for fight! Städade, julpyntade och bakade. När barnen rullat ihop lussebullarna fick dom hoppa och lägga sig, blev så sent. Jag och David fikade när bullarna var klara medan barnen sov hä hä. Barnen blev såklart lovade bullfrukost så det ska dom få så fort vi orkat oss ur sängen.

image

image

image

image

TOMTEchoklad. Varm oboy,  grädde,  kanel och mjölkchoklad. Mums säger jag bara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *