Magin med Smoothies

Godmorgon kära ni.

Så otroligt kul att ni är här inne och kikar. Om det är något ni vill veta, vill att jag ska skriva om etc etc så let me know!

Det här med Smoothie. Jag älskar verkligen det, att få i sig så mycket nyttigheter i ett glas. Jag åt ju så lite frukt och bär förut vilket troligtvis var orsaken till kaliumbrist som jag då drabbades av. Jag har skrivit om kaliumbrist och mina panikångestattacker HÄR.

image

Kolla det fluffiga lagret kokos… Mmm gott! Denna är gjord på hallon, blåbär och Bravo tropisk frukt som bas. Inget annat. Tycker man att det blir för surt så har man bara i en banan.

image

Så gjorde jag smoothieglass till barnen  Det gick verkligen hem! Om man vill få i barnen mer frukt och bär.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *