Måndag och ny jobbdag 

Godmorgon! 

Hoppas ni haft en fin helg? Jag fick ett tokryck igår och städade och gjorde om i Olivers rum. Jag flyttade in Elliots leksaker och beställde lite nytt. Bland annat beställde jag nya lådor till hyllan, ljusslinga, nytt bäddset och en stor påse från tellkiddo. Ska visa er sen. Kommer bli awsome tror jag. Så otroligt trött på blått och starka färger. Nu vill jag ha mer neutrala färger i barnrummet. 

Igår var jag över en sväng med Oliver hos Livia. Barnen hade varit ute på gården och lekt i alla vattenpölar och var frusna. De fick lite varm choklad att dricka som Livia vispade i ordning. 

Även vi tog oss en kopp. ?. 

Nu ligger jag i sängen och försöker vakna till liv. Ska strax åka iväg till jobbet. Jag kommer vara själv idag vilket jag inte ser fram emot. Min kollega är på våran bilbesiktning och fixar i ordning de sista taxibilarna som blev kvar. De ska få nya loggar etc. Uu, det kommer vara så mycket att göra och min hjärna klarar inte det idag känner jag. Den är så sönder och korvstoppad av allt plugg. 

Nåväl, nu måste jag kliva upp! Hoppas ni får en fin dag. 

  2 comments for “Måndag och ny jobbdag 

 1. Rebecka
  november 21, 2016 at 11:01 e m

  Mm vad gott det där ser ut. Vart jobbar du någonstans? Gillar dina bilder. Redigerar du dom på något sätt?

  • Jungfrumamma
   november 24, 2016 at 11:03 f m

   Hej, tack! ? jag jobbar på Taxi 020 som numera heter Sverigetaxi. Jag redigerar dom bara lite på instagram ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *