Måndagsmys med frukt och TV.

God kväll kära ni.

Jag kände för en kväll framför TVn idag. Jag har hållt på och fixat lite grejer idag bland annat rensat Elliots garderob på strl 62 och omstrukturerat tavlorna vi har i hallen. De satt nära varandra men blev liksom aldrig klar för att det krävdes så många tavlor då. Nu har jag satt dom isär så att det täcker mer av väggen. Kan ta kort sen så får ni se.

image

Lite frukt och choklad fick det bli ikväll. David ligger i sängen och kollar fotboll så jag får vara lite själv och kolla tv. Är verkligen aldrig ensam. Kände att jag behövde det, jag kollar väldig sällan på TV vilket jag verkligen saknar vissa dagar.

image

image

Jag hittade kvarg med kokossmak på Willys idag. Sjuuuuukt gott var det med den och passionsfrukt ovanpå. Det passade riktigt bra ihop, ni måste prova. Kvargen innehåller inget tillsatt socker, det är bra!

image

  2 comments for “Måndagsmys med frukt och TV.

 1. december 22, 2015 at 8:42 f m

  Åh, vad gott och fint det såg ut!

  • Jungfrumamma
   december 22, 2015 at 8:47 f m

   Å tack snälla du 🙂 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *