Matematik

Som jag har kämpat. Som jag kämpar! Läraren har sjukt höga krav i matten tycker jag. Man ska ha nästan alla rätt på proven för att klara provet, det tycker jag är konstigt?! Jag frågade honom hur många poäng man måste ha för att få ett E (godkänt) varav han svarar att han inte lägger upp proven så. No shit! ”Man ska försöka göra alla upogifter” och så gör han en helhetsbedömning.

Nu har jag gjort 2 prov i matten. Jag har fått komplettera ett prov och göra 2 st inlämningsuppgifter på båda proven. Hur känner ni? Känner ni att man blir motiverad att ens fortsätta? Mitt svar är NEJ på den frågan. 

Jag gjorde klart en inlämningsuppgift som han bad mig förklara hur jag räknar ut det samt förklara hela uppgiften, seriöst, jag gör som det står i boken och tillämpar det på uppgiften jag ska göra. Ser det ut som jag fattar bakrunden till allt? Såå… nu ska jag läsa på om dessa formler hit och dit och sedan förklara på nytt. Aaah!

Jag tänker såhär nu, antingen klarar jag kursen med ett godkänt eller också klarar jag den med ett icke godkänt. Det får bli som det blir!

image

Här är en gammal bild på mig när jag pluggade matten när jag var gravid med Oliver. Då gjorde jag inte klart kursen utan hoppade av. Nu är vi påt igen.

  2 comments for “Matematik

 1. maj 11, 2016 at 1:27 f m

  Fyfan för matte och fyfan för sträng lärare…. 🙁

  • Jungfrumamma
   maj 11, 2016 at 7:45 f m

   Ja verkligen! När jag läste kursen förut så klarade jag alla prov. Nu klarar jag inte ett ända? Jsg hoppade ju av mitt i allt, borde gått klart känner jag nu ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *