Medecin or not? 

Godmorgon! 

Ett snabbinlägg innan jag drar iväg till jobbet. 

Jag har extremt mycket plugg denna vecka och har svårt att hinna med allt med jobb, blogg, barn och plugg – därav den ganska låg grad av inlägg här inne. Jag vill som sagt hålla uppe mitt mål om minst ett inlägg om dagen. Jag vill inte komma av mig eftersom jag tycker det är kul att blogga ?. 

Igår insåg jag att jag bar kläder helt i sörjande färger. Hur tråkigt kan det bli? 

Svart, svart, svart och en guldklocka, haha. Nä, nu måste man ju dra på sig något mer livat i fortsättningen. Ska försöka bättre idag med outfiten ?.  

Oliver fick feber Igårkväll och blir hemma från skolan idag. På onsdag ska jag på återträff på BUMM barncentrum för uppföljning av Dylan. Är sååå stressad över att jag inte bokad tid för föräldragrupp ännu. 

Jag har inte heller tänkt mer på när det kommer till medicinering om så skulle vara ett alternativ för Dylan, hur ser ni på det? Ni som inte hängt med kan jag kort säga att jag pratar om ADHD medecin. Någon som har erfarenhet inom området? 

Ciao så länge! 

  2 comments for “Medecin or not? 

 1. Livia
  november 22, 2016 at 1:44 e m

  Svart är faktiskt snyggast (säger hon som alltid klär sig i svart) ?
  Tycker du ska prata med Dylan om hur han känner för mediciner och i samråd med läkarna komma fram till om han ska det eller ej. Känns som att han måste få vara med också och påverka. Det är ju trots allt han som ska käka medicinerna ❤

  • Jungfrumamma
   november 24, 2016 at 11:02 f m

   Jo, psykologen säger dock att han är för liten att vara med och samråda så mycket överhuvudtaget. Visst man kan ju fråga hur han känner å så. Men annars var det tydligen rätt viktigt att vi som vuxna fattar såna beslut. Ja svart är ju bäst alla gånger. Jag får inga notiser på kommentarer längre. Konstigt. Såg inte denna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *