Morötter, gurka och lite apelsinjuice

God kväll allesammans.

Jag och David har precis tittat på ett avsnitt av walking dead. Lika spännande som vanligt. Jag var ute och gick en sväng med lillen, blev ingen shopping idag. Jag lyckades dra på mig en jädrans p-bot *rycker mig HÅRT i håret*. Så jäkla sur, tror inte ni vill veta vad den låg på?! Jag hade glömt att jag  stog på städgata eftersom jag knappt tagit mig utanför dörren på flera dagar.

Hur som helst så fick det bli lite nyttigare ”tisdagsmys” till avsnittet idag. Det kommer det bli framöver här. Apelsinjuice, morötter, gurka och se vad jag hittade på affären- blåbärschoklad!  Jag som älskar blåbär.

image

image

image

image

image

image

image

image

  4 comments for “Morötter, gurka och lite apelsinjuice

 1. november 24, 2015 at 10:24 e m

  Hmmm… – ser smarrigt ut – men en hel del socker och kohydrater – och det är väl ej så hälsosamt ?

  • november 25, 2015 at 12:21 f m

   Tack! Jo det har du helt rätt i. Men lite socker måste man få unna sig ;).

 2. november 25, 2015 at 11:03 f m

  Ser riktigt gott och fräscht ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *