När en termin närmar sitt slut.

Hej älskade vänner.

Ledsen för dålig update! Ni vet, mänsklig kollaps. Samtidigt som jag är sååå slut så känner jag hur grym jag är som bara köör! Jag gör typ grejer som är ogenomförbara. Haha, ödmjuk brud va?

Idag har jag varit i skolan och sedan på Olivers avslutning. Så gulligt, ena pedagogen bara grät och grät. Hon har haft dessa barn sedan dom var omkring  2 år. Så gulligt.

image

Dessa fina kreationer har Oliver gjort 😄. Lilla älskling, han är så stolt över allt han gjort. Så kul att se vilket gott självförtroende han har ändå.

image

Det är alltså hans hand på översta bilden som han ritat av och klippt ut och detta ska föreställa en holk av något slag, så gulligt.

Sedan uppträdde Oliver och hans kompis med ”bada nakna”. Dom slet av sig sina tröjor och sjöng acapella 😄. Så otroligt modiga även om jag avskyr Samir och Viktor. Nej, jag avskyr inte dom men jag tycker dom har dåligt inflytande på alla deras fans.. som min son exempelvis. Gillar inte deras fula språk på något sätt. De borde tänka lite på vilken ”grupp” de faktiskt når ut till.

image

Nu är jag klar med frågorna till de sista provet i naturkunskap! Yeeey! Ett helt block har gått åt till denna distanskurs, fatta hur mycket jag skrivit eller!? På prov 1 fick jag ett B, prov 2 ett C och det återstår och se vad jag får på sista som ska skrivas nästa vecka.

Nu ska jag röja undan här hemma och sedan nanna kudden. Imorgon ska jag och Oliver på möte i skolan han börjar i till hösten. Han kommer få träffa lärare och kompisar, spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *