När man äntligen hinner ta sig en dusch

God kväll kära ni.
Har precis tagit mig en dusch. Elliot har precis somnat efter mycket gnäll så man fick ju passa på att göra det helt enkelt när man nu fick tyst på honom :D. Insåg att jag måste köpa en ny hårfön när jag fönade håret, denna liksom luktar bränt och äckligt. Får se vad vi kan hitta för hårfön, någon som har några bra tips? 

image

I don’t care, i’m a bear 💙

image

Apropå köpa så måste jag köpa något för Elliot att ha på fötterna nu i vinter, till och från bilen. Han har ju tossorna visserligen men tänker på något mer varmare. Jag ska iväg och handla lite eventuellt imorgon om jag hinner får se vad vi kan hitta för något :). Skor är så svårt att få på bebisars fötter tycker jag, dom vill liksom inte sitta kvar på fötterna. Har massa fina skor som inte kommer till en överdriven användning direkt.

Nu ni ska jag krypa ner bredvid mitt näst största barn, som vägrar sova i sitt rum, och låta mig bli sparkad och armbågad av :D.

Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *