När solen tittar fram

God kväll eller god natt kanske man ska säga.

Hoppas alla haft en riktigt fin dag i solen? Jag har i vanlig ordning pluggat (försökt) samtidigt som jag busat med Elliot som varit jättemissnöjd idag. Han börjar ställa lite högre krav på aktivitet nu den lilla rackaren. Det går ju inte ihop med att jag ska plugga, men Elliot går ju såklart först, så är det ju. Man får helt enkelt hamna efter och ta den smällen vid ett senare tillfälle.

image

Hade min mormor över på lite fika idag,  eller hon hade med sig fikat till mig rättare sagt – jordgubbar med grädde. Vi satt på uteplatsen och fikade, riktigt mysigt. Älskar att våren är här!

image

Jag åt middag hos min kompis idag också, med barnen. Självklart skålade vi för en härlig dag med lite bubbel.

image

Livet är till för att njutas av! Glöm inte det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *