Nervositeten smyger sig på..

Godmorgon!

Vilket oväder man vakna upp till då! Jag skuttade glatt iväg till förskolan med Oliver och kom hem som ett blött vrak ett i ett par gympadojjor liksom.

image

Såhär fint satt grabbarna och kollade på någon galen björn som sjöng barnvisor imorse. Dom är så fina mot varandra ändå. Jag håller på bli knäpp av allt bråk mellan Dylan och Oliver, men glömmer att ta vara på dom goda stunderna.

Nu laddar jag upp kg-vis med kaffe inför nationella, nervositeten smyger sig på. Jag har redan varit på toa en gång. Blir alltid kissnödig och lös i magen (ursäkta detaljerna) när jag är nervös. Kanske inte så bra att dricka så mycket kaffe då, men måste ju vakna till liv också.

Efter nationella är det dags för årets vårfest på Dylans skola. Ska försöka få lite bilder på honom när han sjunger. Svårt att inte få med alla andra barn dock.

image

Här har vi passfotot 😄.  Kolla på lillgrodan. Öronen står ut, dubbelhakan hänger och munnen lite öppen. Älskling!

Förövrigt händer inte så mycket. Jag har fått hem apotekspaketet, kan visa vad jag köpt om det är någon som är tom i huvudet på vad som kan vara bra att ha med sig när man reser utomlands. Kan ni få lite tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *