Nu är amningen rubbad igen.

Hej och god eftermiddag.

Jag, Oliver och lillebror kom precis hem från en skogspromenad. Det började ösa ner regn när vi var ca 100 m från huset. Nu sitter vi och dricker en varm kopp kaffe och oboy.

Det är så otroligt segt att ha barnen hemma, dom stora, när man inte vet vad man ska hitta på. Jag kommer köpa lite pyssel som vi får pyssla med sen på jullovet, då ska nämligen Dylan vara hemma. Har sparat massa toarullar som jag hade tänkt att vi skulle fylla med godis och göra smällkarameller av. Jag kommer aldrig iväg och handla bara eftersom barnen varit sjuka så mycket.

Apropå ingenting så tror jag att Elliots missnöje vid amning beror på att min mjölkproduktion minskat något av p – pillret. Det kan tydligen göra det och jag kom på att bm sa något om att man skulle ha en etablerad amning innan man börjar med dom. Problemet är bara att jag alltid haft begränsat med mjölk och nu verkar det inte riktigt räcka. Vad ska jag göra nu då? Suck suck och suck. Ni som inte känner mig ska jag berätta att jag bara lyckades amma Dylan 2 månader och Oliver 4 månader  (delammade Oliver från start). Så när det väl funkade nu känns det som att jag förstört det. Borde väntat med skit pillrena.

image

image

image

När Dylan kommer hem ska vi lägga kristyr på pepparkakorna barnen bakade för några dagar sedan.

Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *