Ny garderobslösning

Hej hopp,

Har suttit och pluggat nu i ca 3 timmar. Nu är man rätt mör i skallen. Vi var och tränade i morse jag och David, vid utomhusgymmet vid en sjö som ligger ca 40 minuter bort från oss. Så himla skönt att träna utomhus, helt andra vikter än de på vanligt gym och i frisk höstluft, fantastiskt!

Sedan kom jag hem och tog en dusch och letade kläder att ha på mig i all evighet! Hatar att behöva leta och gräva i garderoben efter kläder. ”Hyllplanen” och lådorna är så djupa och så höga att när man viker in kläderna ramlar dom ihop och bildar en stor rörig hög av alla möjliga kulörer. Någon som känner igen sig?

Ja, ni ser ju hur det ser ut 😄 

Vi fick ju en s.k. Walking closet inbyggd när vi flyttade in. Visst jättetrevligt, men, den inbyggda garderobsinredningen är inte bra nog. Jag skulle behöva en garderob med mindre lådor och fler! I min garderob är det jättestora utrymmen men väldigt få lådor. Var inne på 140kvadrat.se och kikade runt lite, de har supervass garderobsinredning tycker jag. De har både klädstänger, hyllor och trådkorgar. Funderar helt seriöst på att blåsa ut min garderob och köpa en sådan istället. Man orkar inte hålla på att leta och gräva varenda morgon. Varenda gång jag har rensat garderoben har jag hittat kläder som jag knappt sett skymten av då de hamnat längst bak i den rymliga lådan.

Vad har ni för garderobslösningar hemma hos er? Någon som har en walking closet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *