Nya kommande året.

Jahapp,

Då satt man i soffan igen och glodde. Dylan ska sova över hos sin kompis idag, som han längtat.

Själv vet jag inte vart jag ska ta vägen. Jag känner mig så vidrigt nedstämd, det måste bero på minipillrena. Den vidrigaste känslan, att veta att man är lycklig men inte känna det. Jag var lyckligast i världen för en månad sedan men nu mår jag skit. Jag är så arg! Jag slösar barnens ledighet på att må såhär. Jävla skitpiller! Helvete också vad arg jag blir. Vad gör man åt detta?

Jag kan ju inte sluta med skiten heller eftersom jag inte vill riskera bli gravid. Åååå varför måste vi tjejer utstå sådan skit?!

image

Igår gjorde vi pizzamackor. Min favorit! Man kan ju ha på vad man vill bara man inte glömmer de viktigaste ingredienserna- ketchup och oregano! Bre på ketchup och sedan lägg på vad ni vill. Jag har här ost, skinka, skivade körsbärstomater och Ruccolasallad.

image

Får se om man imorgon får till en god middag med det här humöret. Vi kommer fira nya året själva imorgon. Jag orkar i alla fall inte något annat. Men om humöret är på topp så ska jag laga potatisgratäng med kyckling (Davids önskemål) till varmrätt, toast skagen till förrätt och marängsviss till efterrätt som jag nämnde igår. Det blir en mysig familjemiddag.

Vad har ni för planer?

  6 comments for “Nya kommande året.

 1. Eva
  december 30, 2015 at 9:11 e m

  Vilken fin blogg du har!!?

  • Jungfrumamma
   december 30, 2015 at 9:19 e m

   Men man tackar! ! 🙂 🙂

 2. december 31, 2015 at 7:58 f m

  Åh, jag vågar faktiskt inte mig på att käka piller igen. Har gått på ppiller sen jag var 15 typ, men slutade när jag var runt 18-19, för att jag mådde inte bra. Sen dess har vi kört med kondom helt enkelt och jag vägrar käka tabletter nu med, det är inte värt det. Det är lite bökigare med kondom, men värt det i slut ändan.

  Tycker du förtjänar att må bra. <3 Du kan inte skippa de tabletterna och använda ett skydd som inte mixtrar med dina hormoner?

  Hoppas att ditt nyår blir fantastiskt trots allt, STOR kram. <3

  • Jungfrumamma
   december 31, 2015 at 9:02 f m

   Tack :). Nej jag rekommenderar verkligen inte minipiller, cerazette. Det värsta jag varit med om. Förstår dig, kondom är ju bökigt som du säger så man kanske ska köra naturals cykle eller vad det heter 😀

 3. annika
  december 31, 2015 at 12:34 e m

  Gott nytt år! Haha, vi har exakt samma planer ? bara vara hemma med familj o laga kyckling o potatis gratäng ??

  • Jungfrumamma
   december 31, 2015 at 12:42 e m

   Haha va kul! Det kallas telepati ;op. Gott nytt ååår! !! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *