Öron-näsa-hals och impulsköp 

Godmorgon folks.

Jag bloggar här ändå medan jag väntar på att min blogg ska flyttas. Det drar ut på tiden men jag hoppas att det löser sig snart och att jag kan fortsätta som vanligt snart igen. 

Jag har varit helt slut nu i typ 2 veckor. Det har varit sådant sjukt tempo i skolan. Jag och min grupp om 3 tjejer till har haft en uppgift som vi har sysslat med. Vi har gjort en miniuppsats som undersöker om det finns ett samband mellan ålder och vilken attityd man har till att andra människor kommer försent. Imorgon ska vi läsa en annans grupps uppsats som vi sedan ska opponera på och vice versa. Vi fick ihop 8 sidor om jag inte minns fel. Detta är egentligen en uppgift vi gör för att öva inför kommande uppsatser. Så uppbyggnaden är densamma, bara att den är mindre. 
Nästa vecka fyller Dylan och Oliver år. Nästa helg blir kalas, kalas och mer kalas. Det ska bli kul att ordna med kalasen om jag får vila ut mig lite i veckan. Jag och min kompis har spontanköpt biljetter till Mwuana också som vi ska på nästa fredag, ska bli intressant och se hur jag ska orka allt  😁

Jag och Oliver var hos öra-näsa-hals i torsdags och Skulle kolla om rören han fick inopererat i öronen för tre år sedan har åkt ut. Det hade dom och han är nu godkänd och klar med sina öron. Han hade ju jättetäta öroninflammationer när han var mindre och fick därför operera in dessa rör. Dom ska med tiden åka ut när öronen läker, annars måste man operera ut dom efter några år. Vi passade på att ha lite quality time jag och Oliver när vi var på sjukhuset och tog oss en fika innan vi åkte hem. 

Jag gjorde dessutom ett impulsköp på en hudklinik som fanns inne på sjukhuset och köpte hudvårdsprodukter från Exuviance för 1.700:-. Haha, jag visste att om jag går in där kommer jag komma ut med något köp. Jag har nämligen varit ute efter krämer som ska va riktigt bra och har hört bra om dessa produkter. Så det var någonstans undermedvetet därför jag gick in där. Har nu använt dom i två dagar och jag kan säga att – jisses vilken skillnad redan. Man känner verkligen skillnad på kvalité och budget. Exuviance krämer åker verkligen in i huden och lämnar ingen fet hinna över huden. Min hud måste varit riktig törstig för den ba slukar alla produkter. Kan varmt rekommendera dessa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *