Resultat på 9 månader 

Ja, alltså inget är ju omöjligt. Jämförde lite hur jag såg ut när Elliot var 3 månader gammal och hur jag ser ut idag. Det är ju fortfarande en bra bit kvar tills jag nåt mitt delmål som är att komma unde 60 kg. Mitt nästa mål är att få en fluffigare rumpa och rätt så framtonade muskler. Men det har ju hänt en hel del på ca 9 månader. 

Dom översta bilderna är tagna i november 2015 och de undre idag. För det första kan vi ju konstatera att jag har förlorat en hel del centimeter i omkrets runt hela kroppen om man tittar på hur bred jag var. Sen ser vi ju att magen är på G inåt även om dem fortfarande har ”putet” som är så svååårt att bli av med. Men vi ser ju också att sidomusklerna på magen blivit mer framträdande. 

Slutsumman är ju ändå att ingenting är omöjligt. Man gick ju ändå upp 25 kg under graviditeten och det går ju bort så småningom med ett jävlar anamma. 

  9 comments for “Resultat på 9 månader 

 1. september 3, 2016 at 10:20 e m

  Bra jobbat! Håller med, ingenting är omöjligt!
  /Lisa

  • Jungfrumamma
   september 3, 2016 at 11:31 e m

   Tack! ! ?? nej, det är ju verkligen inte omöjligt. Man tycker det känns så när man är inne i det, men när man får det svart på vitt blir det så självklart! ?

 2. september 7, 2016 at 7:08 e m

  Jävlar vilken skillnad! Asgrymt ju, kul när man ser resultat!

  Tjoho o nu kan jag skriva under me min egen blogg hihi .

  • september 7, 2016 at 7:10 e m

   Fast ja vet inte hur jag skriver inlägg ”från den” lixom ..så jag får min bild me.. lär upptäcka snart :p

   • Jungfrumamma
    september 9, 2016 at 5:14 f m

    Du har väl gjort det nu?

    • september 9, 2016 at 9:04 f m

     Nämen min bild hänger ju inte me ju :/ hmmm

     • Jungfrumamma
      september 9, 2016 at 10:08 f m

      Jaha ?. . Vet inte hur det funkar med blogg. Se

  • Jungfrumamma
   september 9, 2016 at 5:12 f m

   Jaa jättekul! Jaha åh va kul! Ska in och läsa ?

  • Jungfrumamma
   september 9, 2016 at 5:13 f m

   Jaa jättekul! Jaha åh va kul! Ska in och läsa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *