Rycka upp sig lite 

Hej kära vänner och god morgon. 

Ledsen för absolut tystnad här inne. Jag har haft så mycket på senaste och jag har varit så slut som människa. Hatar att erkänna att jag är utmattad psykiskt eftersom att jag anser att psykisk utmattad är ett riktigt i-landsproblem. Men jag har funderat så mycket på senaste vad jag ska göra åt mina jävla pms-besvär. Jag blir så psykiskt trött av att gå runt och ha såna problem, går liksom inte att styra över det! Jag har ju haft mycket ångest också. Jag hatar att man hela tiden går runt och vet om att man är så jäkla lycklig men att den där jävla ångesten sveper över en och tar bort toppen av min lycka. Ah, vad frustrerande. 

Jag fyllde ju 30 år igår. Det hade jag först glömt bort, haha. Men barnen väckte mig genom att säga grattis och jag fattade noll. Jag har ju redan fått massa presenter av David så jag fick inget igår. Vi måste hålla i pengarna nu. Jag kom ju in på grundkursen i socialt arbete! Det är ju en början. Jag kommer jobba måndag till onsdag och gå i skolan torsdag em för att sedan vara ledig och plugga på fredagar. Så jag har sysslat med att jaga böcker de senaste dagarna. Fasen vad dyrt det är! 

Jag har inte ens haft tid att ta några inspirerande bilder och inte haft något att skriva om. Måste få upp lite motivation och bli inspirerad själv för att kunna komma med lite roliga inlägg här. Den senaste tiden har jag som sagt varit så seeeg. Man kommer ju in i såna perioder ibland. Hoppas att jsg snart får ett ryck som jag brukar få och piggnar till och blir mig själv igen 😄. Jag har inte haft tid att läsa andra bloggar heller.  

Igår hittade jag dessa fina höganäskoppar begagnat på en FB köp-och säljsida. 200:- för 4 st. Ett riktigt kap. Ljus gammeldagsrosa, så hiiimla fina! 

Idag börjar min första föreläsning. Jag kommer läsa denna kurs på Stockholms universitet, men instutionen för Socialt arbete ligger inne på Sveaplan, parkering kostar ca 30:-/ timme. Så jag kommer åka kommunalt dit. Tjänar ekonomiskt på det. Måste ganska snart söka upp en studievägledare och planera inför våren, vilka kurser jag ska läsa och hur jag kan ta ut en kandidat i socialt arbete om jag inte kommer in på socionomutbildningen. Det positiva med om jag inte kommer in på den är att jag då kan skräddarsy min utbildning och ta ut en kandidat i socialt arbete med inriktning typ kriminologi eller psykologi eftersom det är två ämnen jag älskar! Vi får se. Ett steg i taget. 

Har förövrigt bestämt att färga mitt hår typ grått. Alltså, en ombre. Som är mörkbrun upptill och övergår i vit/grå. Jag färgade håret igår men fegar ut lite så då jag är rädd att färga för stor del ljust. Topparna blev vit/grå men måste bleka mer ”uppåt” också. Ska göra det om någon vecka igen.  Ni får se när det är klart 😄. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *