Sanningen bakom morgonkaoset.

Tittut därhemma, på tunnelbanan, på bussen eller på jobbet eller varför inte i skolan? 😉

Här nedan har vi en prickigkorv som bara gnäller och väcker mig på nätterna. Jag är så trött vad ska jag ta mig till? Haha. Jag går upp på morgonen med så hängiga ögon och är en sådan tråkig mamma som typ inte ens orkar göra frukost åt barnen. Jag har lust att bara be dom ta pallen, öppna kylskåpet och ta sin egen frukost! Nää, mina älsklingar, klart jag ska göra det åt er. Vill ju att ni ska växa upp och minnas mig och tänka ”var mysigt det var när jag var liten och mamma klev glatt (i mina drömmar) upp och gjorde frukost så att vi kunde sitta tillsammans och äta”. Detta är helt klart önsketänk, vi har lite att jobba med där, i alla fall på vardagarna. Då ser det inte så fantastiskt ut.

På vardagarna är det JUST NU Dylan som väcker hela familjen ”nu måste jag gå till skolan” Jag flyger upp i sängen och fattar ingenting och kastar snabbt ihop hans frukost om han inte tar bussen så att han hinner äta på skolan. Oliver går då upp, sätter på minecraft på youtube och inväntar hans absolut favorit- vaniljyoghurt med bärflingor. Jag ammar Elliot halvvaken, han skiter sedan ner hela sig OCH babysittern. Jag byter blöjan, ber Oliver klä på sig varav han oftast börja skrika och gnälla om att han inte vill gå till dagis. Jag blir stressad (varför vet jag inte ens?) och det slutar med att jag får klä på honom som en bebis (han är fem år, fy skäms) och vi springer ut till bilen, ofta ovänner. Ibland får jag en förlåtande hejdå kram av honom och allt är frid och fröjd. Får jag inte det så kan han i princip fortfarande vara sur när han kommer hem.

MYSIGT vi har det ibland :D.

image

Här har vi i alla fall en helt fantastiskt glad kille som inte vet vad som väntar i framtiden :D.

Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *