Sånt som bara inte får hända.

Det första som händer när jag går in på Aftonbladet är att jag möts av DENNA nyhet. Detta är anledningen till att jag ej läser nyheterna, klarar inte av det.

Jag kan inte låta bli att bli så provocerad. Jag provoceras av att det så jävla ofta krävs att man som patient måste vara så påläst när det kommer till sjukvård. Varför kan inte personalen bara lyssna till patienten när han/hon känner en viss oro eller när de till och med upplever att något är direkt fel. Hur vågar de utmana ödet på det här sättet? I artikeln har en man och en kvinna förlorat ett barn under förlossningen då barnet fått syrebrist, trots att maskinerna inte hittat bra puls på barnet.

Detta hände mig med. Elliot hade för mycket hår så de kunde inte sätta elektrod på huvudet. Jag fick enbart ha den på magen och då försvann hjärtljudet ofta, jag fick panik så jag letade maniskt efter ljudet igen och gav mig inte fören jag hittade det.

Nää, sånt här får ju bara inte hända! Alla är vi människor men detta är enbart slarv! Man är i en sån utsatt situation som tvingas förlita sig på personal som har ödet i deras händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *