Senaste status 

Hej mina kära vänner och kamrater.

Ledsen för extremt dålig update. Jag har mått väldigt konstigt de senaste fr. Allt dagarna då jag varit yr, extremt trött och typ utmattad. Hoppas på att det går över snarast.

Lite uppdaterad info om läget nu då. Jo, jag fick antagningsbeskedet häromdagen och kom inte in (som väntat) och kom som närmast på reservplats 96 på Södertörns högskola. Chansen att komma in är inte den största men finns ändå. Jag räknar inte med att komma in nu utan satsar på att göra högskoleprovet igen och söka till våren igen. Hört att det ska vara lättare att komma in på våren då inga ungdomar just tagit studenten 😄. Då är det kärringarnas tid att uppenbara sig, kärringarna och gubbarna. 

Vi lever vidare i semesterstök där vi segar och degar hela dagarna. Barnen är maximalt uttråkade och jag kämpar med att ta mig ut med dom och göra så gott jag kan med min trötta kropp. Gud, låter som en 80-taggare, haha.  

Dylan ska idag ha simtest för att se vad han behöver öva på. Det har varit dåligt planerat mellan skola – kommun – simskola vilket gjort att Dylan de första dagarna här inte fått öva på det han ska. Det är en lång story men för att göra den kort så har inte den inhyrda simläraren fått till sig information om varför de olika barnen är där och simmar. Han trodde det var typ avlastning för föräldrarna så att barnen kan få roa sig lite typ. Eh, inte riktigt vårat syfte, men men. Idag ska dom ta tag i det så att Dylan nu kan bli ”grön ” på simningen i skolan. Just nu är jag otroligt trött på Sundbybergs kommun för det är så jäkla ostrukturerat allting och allt blir bara fel just nu känns det som. Har bland annat fått fakturor på barnomsorg – platser jag sagt upp! Och när jag ringer för att få hjälp med att stryka dom finns där ingen på plats fören I augusti!! Vafan? Då hinner ju kronofogden knacka på min dörr innan det tas ur världen. Idioter! 

Dylan är duktig i alla fall. Han kämpar på som han ska. Älskling. 

Förövrigt står tiden rätt stilla nu. Snart åker vi till Sala, om närmre bestämt 11 dagar. Det ser jag fram emot, och barnen med. Sedan återstår min och Davids 30-årsfest som ska bli himla kul! Vi letar efter en kunnig fotograf som kan ta bilder men alla är på semester, buhuu. Så den biten är inte klar ännu. Annars har jag nog koll på läget, tror jag.

Min mamma var över på besök häromdagen också. Nu har Elliot sluta gråta när han ser henne haha. Vi åt lite frukt och var nere i källaren och grävde fram massa böcker som jag aldrig läst. Hon lånade några. Vi har kommit in i en läsperiod jag och min mamma. Riktigt kul! Kan vi snacka om böckerna sen när vi båda läst ut dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *