Sista dagen som förstoppad.

Jaha hörni,

Då var det dags för det slutliga resultatet av lillfinis förstoppning. Han har alltså bajsat 2 ggr på ca 2,5 – 3 VECKOR. Då är det bara 2 småkluttar dessutom. Stackars barn. Och stackars mamma som haft många sömnlösa nätter.

image

Tog en prommis till Willys och hämtade ut detta gigantiska paket, med jag skojar inte, typ 200 ”kaplsar” i. Någon som vill ha sig en dos så vet ni var jag finns :D. Och vet ni vad? Detta var gratis för honom då det ingår i högkostnadsskyddet. Det är väl nytt beslut om gratis medecin för barn och ungdomar upp till 18 eller liknande va?

Nu sitter säkert ni råhögerexstrimister säkert åh ba ”det är mina skattepengar det där” Haha. Ja det är det, sjukt skönt ju. Tack för lånet du ;).

image

Jag ska alltså föra in denna i mitt spädbarns analöppning 😕 :/. Bara halva då, men ändå. Stackars lilla.

image

Willys kan man lita på! Dom hade både sempers pärondricka och andra sorter. Denna ni ser till vänster är 100% päron och innehåller inga som helst tillsatser. Grymt! Kostar bara 20 :-.

Önska mig lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *