Sjuk med utvecklingssamtal och redovisning 

Hej kära vänner!

Jag är sjuk :(. Kände hur jag typ började få lite smått feberfrossa när vi skulle ha vår presentation i skolan. Det fick bra ändå och jag var jätteduktig enligt mina klasskompisar, gruppkompisar till och med 😄. Vi redovisade olika trygghetssystem, vi hade sjukförsäkringen. Det gick bra trots att vi insåg att vi nog var ganska oförberedda. Det var alla, man hinner inte förbereda en presentation på 20 om ett helt trygghetssystem bara på em vecka. Inte på en kurs på halvfart då man jobbar också.  

Imorse hade vi utvecklingssamtal med Dylan. Min lilla stora Dylan, han kämpar på bra! Vi fortsätter med det stöd och hjälp som haft ett tag nu och hoppas att det ska hjälpa honom mycket i skolan. Han utvecklas och kommer framåt vilket är bra och tryggt att höra. 

Vilket väder vi haft då!? Jag har gått runt som Ronja Rövardotter idag då mitt hår puffas upp som ni kan se på bilden ovan 😄. 

Hur har eran dag varit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *