Skolstart 

Hello my friends. 

Idag började Oliver i förskoleklass och fick träffa sina nya klasskamrater. Dylan började 4:an och fick träffa sin nya lärare. Det var riktigt stressigt imorse, jag åkte fram och tillbaka eftersom dom går på olika skolor. Kände direkt att fasiken vad detta kommer krocka, alla högtider och sånt. Jag bestämde mig idag för att sätta samma förskola, där Oliver går nu i skolan, som föratahandsval även för Elliot sen när han ska börja på förskola. Det kommer annars bli riktigt jobbigt att ha barn på tre olika ställen, nej nej. Någon måtta får det vara. 

Oliver var lite nervös (som bilden här kan avslöja) men han tyckte ändå att det var jätteroligt! Han var helt exalterad när vi begav oss därifrån.  

Dylan kommer nu ha ett helt annat ansvar på sig nu när han börjar 4an. Det är ett stort kliv mellan låg- och mellanstadie vilket känns kul men också nervöst. Kommer han klara det? Är han mogen? Etc etc….

Tydligen har dom inskolning nu i förskoleklass, vilket innebär att vi är med barnen tre dagar. Vilken tur att jag är föräldraledig fortfarande då eftersom jag är sämst på att läsa och hålla reda på lappar vilket gjort att jag missat den infon. Så typiskt mig. 

På tal om nåt helt annat. Kolla vilka fina lockar jag fick till på bröllopet / festen. Snygga va? Av någon konstig anledning försvann lockarna efter någon timme. Brukar aldrig göra det annars, men det är klart något ska gå snett när man ska göra något. Tur att det bara var lockarna och inget annat. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *