Snygg rumpa och slanka ben räcker.

God kväll allesammans.

Nu börjar det bli riktigt träligt att dras här hemma med sjuka barn. Nu måste jag komma igång lite mer med träning, hemmaträning alltså. Jag har fortfarande inte vägt mig, glömde det sist vi var hos svärmor. Jag har ju ingen våg här hemma men sist jag vägde mig stog det 69.9 :D. Precis under 70 med andra ord, yeei. Jag tränar för att må bra rent fysiskt, klart man vill känna sig bekväm i sin kropp också, vem vill inte det?

Men jag tycker inte snyggheten kommer med smalhet utan från en människas utstrålning

men jag kommer hur som helst inte slänga pengar på gymkort i första taget utan tror man kan komma långt med träning hemma. Jag var ju rätt muskulös där ett tag (eftersom jag älskar styrka och muskler) men nu ska jag enbart satsa på en fit rumpa, lite schysta biceps och slanka ben. Det kan man lätt ordna hemifrån.

Idag åt jag lax med bönsallad till lunch men bakade en äppelkaka utan socker med Oliver.

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *