Socker är ett gift.

Godmorgon kära ni.

Då var det måndag igen. Glömde bort bilen – igen!  Stog på ”måndaggatan” dvs där det är parkeringsförbud på måndagar mellan 8-16. Fick ju 600:- i böter på tisdaggatan sist. Jag kommer ju få böter igen. Jag glömmer hela tiden, heeela tiden. Denna gång hann jag flytta på bilen tack och lov!

Denna vecka ska det tränas, tränas och tränas. Jag känner mig fläbbig invändigt, förra veckan var mycket skräp intaget. Kände hur min kropp inte mådde bra av allt socker från gårdagens middag. Det var riktigt gott men det är inte ofta jag äter så mycket socker längre. På sin höjd fruktsocker och choklad på helgen.

Idag har jag startat dagen med en söt men syrlig smoothie, riktigt fräscht. Den släcker törsten och sötsuget. Det här med sötsug, socker är ett gift. Man blir beroende och får abstinens när det går ur kroppen, usch!

image

Mixa fryst: banan, hallon, jordgubbar och en skvätt apelsinjuice. Så gott och fräscht! Åh jag längtar till sommaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *