Sommarväder och helg.

Hej och godkväll köra ni,

Jag är helt i extas av detta väder! Jag har suttit hela helgen från ca 9-12 och solat samtidigt som jag pluggat på uteplatsen. Uteplatsen jag blivit min njutningszon, förutom när hela gårdens barn kommer och klampar in här hela tiden.

image

Man har ju fått lite färg under helgen. Jag har ätit frukost, druckit mitt kaffe och pluggat vilket känts så skönt att få överstökat, för nu på kvällen är jag HELT körd!

image

Vi käkade lunch på uteplatsen också, så mysigt verkligen. Nu får man 21 kvm mer här hemma än vad vi har på vintern. Och Elliot älskar att sitta på en lekmatta i skuggan medan vi sitter där och solar eller pluggar.

image

Igår var jag på en kompis babyshower, hos en barndomsvän. Hon ska få en liten Charlie i juni, han kommer ju inte ens vara 1 år mindre än Elliot så dom kommer ju kunna leka 😄.

image

Hennes blöjtårta som hennes syster gjort.

image

Elliot satt och röck gräs från gräsmattan, jättekul tyckte han. Jag hade bara med mig Elliot för en kompis och hennes 2 barn åkte med oss i bilen också. Får ju inte plats mer och detta var ju i Bålsta, en bit från oss med andra ord.

image

Kolla på tjockisen vad nöjd han är! 😄.

Hoppas ni haft en superhelg?

  2 comments for “Sommarväder och helg.

 1. Anna
  maj 9, 2016 at 10:28 f m

  Hej fina du ! Vad är det för en fin text på ditt lår ?gillar din stil och ditt sätt att skriva ☺️?

  • Jungfrumamma
   maj 9, 2016 at 1:04 e m

   Hej!! Åh tack vad glad jag blir ??. På låret har jag refrängen på Ted Gärdestads ”himlen är oskyldigt blå”. En mycket vacker låt tycker jag ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *