SuperMoM!

Kom hem för en stund sen. Dylan skötte sig exemplariskt hos tandläkaren verkligen. Tänderna sitter fortfarande lite löst och det är fortsatt mjuk mat som gäller så ska vi kolla läget igen om 3 månader.

Nu är jag helt körd efter allt fram och tillbaka. Bärandes på Elliot hit och dit,  in på dagis ut till apoteket och in i skolan. Jag är helt slut! Nu ska jag precis städa. Hur gör dom som har typ 5,6,7,8,9,10 barn? Ärligt talat? Nu är jag i och för sig den ända som har körkort i denna familj, vilket gör att mycket ansvar hamnar på mig. David insisterar på att ta cykeln och lämna och hämta barn överallt och handla etc. Men jag har liksom inte mage att låta honom göra det när vi har en bil. Det är ju just därför JAG valt att skaffa bil (David vill egentligen inte ha någon bil då den är en pengardammsugare) men nu börjar jag ledsna på detta åkandes.

Jag och Dylan ska snart spela in våran ”muckbang ” som han kallar det. Där vi tävlar om vem som kan äta de äckligaste sakerna. Håll utkik, inom kort kommer klippet. Tror det kommer bli kul.

image

Storgrabben 💙

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *