Tänder på G?

God förmiddag kära ni.

Jag vaknade klockan 12 idag, helt otroligt vad trött jag är. Visserligen satt vi uppe och kollade på film igår – intersteller. Dem var bra, men inte lika bra som David påstod.

Jag tror att Elliot håller på och får tänder, man kan tro det i alla fall då han biter helt hysteriskt på fingrarna och händerna samt dregglet man skulle kunna fylla i ett glas på 5 minuter! Såhär mycket har dom andra grabbarna inte dreglat, helt säkert.

image

Han vaknar ca 2-6 ggr per natt just nu och vill äta (om det nu är det han vill) så man är rätt trött ändå. Jag vet att det går över och är därför helt lugnt.  Problemet är dock att jag tycker han vill äta typ 1 gång i timmen till varannan timme, det känns tungt. Vi provade ge honom ersättning igår men det ville han inte ha, som om han vore mätt. Vi får se, hoppas det ger med sig. Han kanske bara har ont i magen, vem vet.

image

Nu kommer snart min mamma och mormor och hälsar på. Vi ska fika lite och umgås med barnen.

I veckan eller till nästa helg ska jag gå på bio med barnen, en gång med Dylan och en gång ned Oliver. Har ni några biotips?  Ena killen är 5 år och andra 9.

Kommentera gärna och tipsa :).

  2 comments for “Tänder på G?

 1. januari 3, 2016 at 12:08 e m

  Min lilla kille har två tänder, men jag tror att den tredje är pågång då han hugger efter våra händer och dregglet bara rinner. Tycker så synd om dem. 🙁
  Hoppas att din lilla bebis tand tränger upp snart så att han slipper det onda. <3
  Stor kram

  • Jungfrumamma
   januari 3, 2016 at 12:28 e m

   Ja han har fått det :). Det är verkligen inte kul att se när dom har sådär ont. Jag hoppas också de tränger igenom snart. Mina äldsta barn fick tänder runt 8-10 månader. Så sent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *