Tillbaka till där allt började

ri1ri2ri3ri4

Tog en promenad imorse och spontant klampade in i Rinkeby där jag bodde tills jag var 5 år. Det var här allt började. Min mamma var väl runt 19 20 år, jobbar på pressbyrån vid torget där hon träffar min pappa. En charmig turkisk man. Ett par år senare fick dom mig för att sedan separera när jag var 2 år. Det började bli rätt rörigt i Rinkeby redan när jag var liten (min mamma är själv uppväxt där ) så vi flyttade därifrån, till Hallonbergen i Sundbyberg. Sundbyberg är man numera kvar i och bor bara ett stenkast bort, från där allt började.
Var tom inne på min gård. Min gård där jag lärde mig cykla. Min gård där en pojke visade oss flickor snoppen. Minns det än idag, det var under en balkong som var ungefär 1,5 meter upp. Vi tyckte det var så äckligt. Vilka Flashbacks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *