Tunnelseende.

God kväll fina ni.

Provet i matten idag gick nog inte så bra. Eller jag vet inte förresten, det var så konstigt prov. Det var frågor jag inte ens sett i boken som jag hoppas och antar är ”mvg”- frågorna som jag struntat i att göra (eftersom jag inte satsar på högt betyg)

Jag somnade i soffan precis och vaknade nu av att Elliot grät. Jag har inte mått så bra idag under kvällen, tror att jag hållt igång för mycket. Apropå det så har jag inte lagt ut sådär jätteinspirerande inlägg på sistone och hoppas ni som läser har överseende med det ett tag. Detta beror ju såklart på att jag läser dessa intensivkurser + är hemma med Elliot och ska hinna med allt annat. Det är inte så att jag har tid över till nååånting annat än just det. Bakning, mat och gottisbilder samt  andra kul bilder och inlägg kommer så småningom tillbaka så fort jag får mer tid över.

Mitt mål med denna blogg är ändå att ha den som en familje/matdagbok samtidigt som jag vill inspirera andra och bjuda på personliga, roliga och inspirerande inlägg. Jag har satt som en standard att skriva minst ett inlägg om dagen vilket jag tänker hålla till punkt och pricka om inget oväntad händer och jag ej kan.

Jag älskar verkligen att blogga som ett intresse och tycker det är kul att ni läser 🙂 :). Så tro inte att ger upp att blogga bara för att inläggen är pruttråkiga ibland 😄. Det beror endast på yttre påfrestningar!

Jag är ju en sån person som verkligen har tusen bollar i luften samtidigt, spretar åt alla håll och vill vara ÖVERALLT samtidigt. Träffade min studievägledare häromdagen som gav mig värsta uppvaknandet. Jag har haft honom under alla dessa år jag till och från pluggat upp mitt gymnasiebetyg. Han har alltid sagt att jag är en av de mest envisa elever han träffat, han sa det återigen nu när vi sågs. Det måste ju ligga något i det? Han pratade även på ett sätt som fick hela situationen att låta ”kämpig”, ”Leyla, ta hand om dig nu och stressa inte ihjäl dig, skulle du få Icke godkänt i någon kurs gör det inget bara du gör klart matten”. Han sa det med en mjuk och uppmuntrande röst som att han tycker att det jag gör är tufft. Då slog det mig att det kanske är lite tufft? Jag har ju inte sett det på det sättet utan haft tunnelseende på att äntligen få mitt slutbetyg! Nu jävlar har jag bestämt mig och då kör vi!

Sån person är jag….. ger 150% när JAG bestämt mig.

Ville bara skriva av mig lite. Hörs imorgon och sov gott kära kära ni….. 💜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *