Vad händer idag?

Godmorgon kära ni!

Sitter här i köket och dricker min morgonkaffe och kikar ut genom fönstret. Det ser ut att bli en fin dag, hoppas det för idag har jag lite arbete framför mig. Dels så måste jag såklart hinna plugga men också fixa klart uteplatsen.

image

Golvet ska oljas klart och sedan ska jag försöka fixa i ordning så det blir så fint som det kan bli. Vi har inte råd denna sommar att ha ”fint” här, utan vi får göra det bästa av det vi har helt enkelt och satsa på nästa sommar :).

Jag failade ju stenhårt på matteprovet också, suck…. så jag ska till skolan idag och prata med läraren om vad jag gjort fel och sedan boka in tid för komplettering.

Vad har ni för er idag då? Hoppas i alla fall att ni får en superfin dag! Vi hörs mer sen 😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *