Vad tycker du är värst 

Godmorgon People! 

Håller på och gör mig i ordning, en ny jobbdag startar snart. Jag har precis ätit min kesofrukost med torkad frukt och cashewnötter. Sååå jädrans gott! Nedan kommer em lista om ”vad tycker du är värst….” 

Vad tycker du är värst…..

När det kommer till städning 

– Damm! Jag kan ta att det ligger lite leksaker hit och dit, men damm. Det är det värsta jag vet. Dammtussar, dammlager på skåp och bänkar. 

När det kommer till mat

– Hamburgekött, ostron (aldrig smakat och kommer aldrig någonsin göra det) och havregrynsgröt. 

När det kommer till godis

– Kola, knäck och ischoklad

När det kommer till djur

– Jag antar att alla djur är individer och har någon form av instinktivt medvetande. Att de är ”kännande” varelser. Men förlåt, jag avskyr ändå getingar! Jag grips av fullkomlig panik så fort en geting kommer på 2 meters avstånd. Har klivit av bussen en gång för att jag såg att en geting surrade vid fönstret några rader bort.

När det kommer till kläder 

– Hmm… svaret får väl bli skjortor. Jag klarar inte av för hårt bomull som är stelt. Annars är jag öppen för det mesta när det kommer till kläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *