Våren

Nu må våren komma fort. Det pirrar i kroppen av solen och vårkänslorna sprudlar verkligen!

Jag var ute och gick 45 minuter imorse efter att jag lämnat Oliver, funderade massor på livet och allt som komma skall. Jag älskar att fundera när jag är ute och går, det rensar verkligen kropp och själ.

image

Jag märker inte ens fort jag går och hur länge jag har gått när jag funderar så mycket.

Tre saker som jag grubblar över just ni är:

– Matte, nu börjar jag läsa Matematik 2a den 21/3. jag hatar matte och jag vill inte men jag måste. Jag har 2 kurser innan jag har ett fulländat slutbetyg. Jsg kommer även läsa naturkunskap 2.  Anledningen till att jag gör detta nu är för att jag inte kommer orka när jag jobbar.

– Att tiden går gör fort. Jag vill inte att f-ledigheten ska ta slut. Jag har erfarenhet av hur snabbt det går vilket gör att jag har svårt att slappna av.

– Pengar. Jag vet att ekonomin mest är begränsad nu eftersom jag är F-ledig och bara tar ut 5 dagar/ veckan. Men ändå. Vår bil ger mig ångest trots att jag inte vill vara utan den och är beroende av den. Vi har nu haft bil i ett år och på ett år har jag åkt på 4 p-böter. Är det mycket tycker ni? Tacksam för svar :D.

  4 comments for “Våren

 1. Amanda
  mars 9, 2016 at 10:14 e m

  Nej då, jag fick fler böter när jag precis hade tagit körkort. Oroa dig inte för det tycker jag :).

  • Jungfrumamma
   mars 10, 2016 at 6:25 f m

   Tack :D. Känns det bättre ; ).

 2. mars 10, 2016 at 2:45 f m

  Jag måste säga JA angående p-böter.
  Det är mycket på 1 år. Så onödiga pengar, jag hade haft ångest över det fan haha!

  Jag delar din känsla angående Matte B. Jag måste också plugga det om jag skulle vilja plugga vidare. Men jag HATAR Matte. Finns ingenting som jag är så dålig på som matte… fy.
  Önskar dig lycka till med det,kämpa på!

  • Jungfrumamma
   mars 10, 2016 at 6:27 f m

   Haha. Aa Asså det är sjukt onödigt eftersom jag fått dom böterna på städgator, helt av en miss. :(. Ja matten är det bara att pina sug igenom, fyyy!

   Tack! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *