Världens bästa pappa

Jag mår faktiskt lite bättre. Man är ju helt mör, har ju inte ätit på hela dagen heller, det gör sitt också. Älskade älskade David, min fina fästman. Han har tagit hand om barnen som en högre makt, tänkte sägs gud men ångrade mig med respekt mot troende. Han kommer och levererar Elliot till min famn när det är matdags, tar honom när han är klar. Leker med de stora odågorna (älskar er mest i hela världen, men ibland e ni jobbiga) och mat till dom. Precis som en pappa eller en mamma helt enkelt. Kärlek!

När jag mår bra ska jag ta en dusch och smörja in mig i honung med en sprayning coconut vanilla, mums.

image

image

Visste ni att jag är en riktig doftoman?! Se själv. Har typ 15 ”vanliga ” parfymer ytterligare.

Kan tipsa om coconut och sheerlove, det är så gott så man får kramp i näsan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *