Vattkoppor och sömnbrist

God förmiddag.

Har precis kommit hem efter att ha lämnat min stora pojk hos sin pappa (för er som inte vet så har ju jag honom med en man från tidigare förhållande). Jag fick stå och skrapa rutan på bilen för första gången imorse när vi skulle iväg, det var en spännande upplevelse :D.

Som jag sa igår så var det ju vattkoppor  Oliver fick, han har grinat HELA natten på grund av klåda. David fick vara uppe med honom, jag sov som en stock. Nu börjar jag bli sådär trött igen. Ni vet när man går runt och känner sig som en zombie.  Jag vågar ju inte äta mer järntabletter heller eftersom det tydligen kan ge gaser hos det ammande barnet. Sååå jag försöker boosta med vitaminer med det hjälper ej, jag får väl skylla på årstiden.

Nu ska jag äta mig lite lunch och ta en FET dusch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *