Viktigt för barn…

Godmorgon!

Ska strax åka till jobbet. Det kommer vara såå mycket att göra idag, alltid sjukt mycket på måndagar. Nu när man sätter sig i bilen på morgonen är den igenimmad, vilket gör att man måste vänta jättelänge innan man kan åka. Man ser ju inte ut genom rutan. 

Här kommer lite bilder från gårdagen. Mest på mig och E som vi försöker få att gå. Han kan ju gå men är så feg 😄. Så fort man står framför så slänger han sig bara framåt och hoppas på att någon ska emot. 

Man ser hur det lyser bus i ögonen på honom rackarunge. 

Olivers största intresse är att klä ut sig. Såhär går han liksom runt hela dagar om han är riktigt sugen på utklädnad, haha. När han fyller år ska jag se om jag hittar någon riktigt ball dräkt till honom. Han har ju snart vuxit ur sina gamla. 

Vi var i skogen igår i typ 2 timmar och gick det såkallad knattespåret. Det är just det som är super med Ursvik, att vi har så mycket grönområden. Tycker ändå det är viktigt när man har barn – tillgång till naturen. Jag skulle aldrig vilja bo inne i stan eller inte heller centrala Sundbyberg för den delen. Vad tycker ni om det? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *