jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

2016 snart slut 

Godmorgon fina ni! 
Ledsen för att det är så tyst här inne på tok för mycket. Jag försöker styra upp sista dagarna på året och allt vad det innebär. 

Jobbar idag förmiddag för att sedan efter lunch dra iväg på ett viktigt möte. Det är mycket att hålla reda på och jag känner mig ofta förvirrad såhär i slutet på året (som om något skulle vara ändrat när man vaknar upp 1.a januari?) 

Alla barn är hemma under största delen av jullovet och David är hemma och håller ställningen medan jag jobbar. Jag känner stress över att inte vara hemma när jag vet att han är hemma med alla barn. Brukar ni också känna så? 

Oliver är just nu i en period då han är väldigt väldigt envis, snällt beskrivet. Vi försöker jobba med honom för att han ska lugna sig lite. Men det är sååå svårt. Jag tänkte i helgen ta med honom på bio och ha lite egentid. Tror han behöver det. Han verkar känna sig lite undanputtad av Elliot vilket säkerligen är helt naturligt men något man får jobba med. 

Jag är ju en sån som lägger alla barnens beteende på oss vuxna. Det är vuxna som är problemet och inte barnen. Det är ingen raketforskning för att förstå att det är så. Hur tror ni? 

Jag har inte glömt att visa er julklappar vi fått och vunnit på paketracet, inte hunnit fota det bara. Men jag ska. Lovar! 

Förövrigt så har jag lite lite jullov från skolan. Ska sätta mig nästa vecka och råplugga inför tentan den 12/1, samma dag E börjar på förskolan. Hoppas ni har det toppen på andra sidan skärmen! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats