3 cm putsväck | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

3 cm putsväck

Godmorgon mina vänner!

Då var det fredag igen, jippie. Idag blir dock en obehagligt lång dag för mig. Har tre föreläsningar efter varann så mitt huvud kommer vara rent av äppelmos när jag kommer hem ikväll.

Ikväll ska jag bara mysa ner mig i soffan och kanske ta ett glas vin och ba chilla. Kolla på film med barnen, jag måste verkligen öva på att slappna av. Jag går runt och spänner mig så jag har fått någon slags kronisk huvudvärk. Hur lyckas man med det? Vad gör jag? Jag kommer på mig flera gånger hur jag spänner upp mina axlar, fattar ni hur jag menar? Sjukt obehagligt.

Jag har fått en liten dille på smycken. Har dels beställt lite nytt till smyckesskåpet, men sedan har jag även grävt fram massa gammalt. Jag är sämst på att rensa bland kläder och accessoarer vilket jag ibland blir ganska lättad över, jag menar vem vill göra sig av med såna här fina turkosa grejer?

Hur gör ni med era kläder? Hur ofta rensar ni? Jag har bestämt att för varje nytt plagg som ska in i garderoben så ska ett ut. Jag brukar kasta mina gamla kläder i såna där “containrar” för bortskänkes. Sjukt skönt att det kommer till någon annan behövande.

Har jag sagt att jag börjar gymma? I guess not. Men det är helt sant! Så nu kör jag minst 1 gång i veckan. Jag måste inse att jag får sänka kraven lite på mig själv och bara köra när jag kan helt enkelt, bättre än inget. Så efter träningspasset då jag kör på morgonen brukar jag äta /dricka en smoothie. I denna ovan hade jag frysta hallon, jordgubbar kokosyoghurt och havremjölk toppat med mandelflarn, kokos och hallon.

Jag har redan blivit av med 3 cm i omkrets under brösten – det vill säga ryggfettet. Jag hade samlat på mig lite valkar där bak, under bhn ☹️ som nu är borta 😊. Någon som har bra träningstips för att bränna fett genom styrketräning? Please give me. Ni får nu liksom hjälpa mig här nu och kommentera mina inlägg då och då 😀. Jag ser ju att många är inne så vore trevligt om ni lämnar ett ord eller två efter er. Jag är ju ny här på vimedbarn så hoppas ni tycker om att kika in här ibland.

Hoppas ni får en fin fredag. 🌺

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats