3 saker jag absolut inte borde göra. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

3 saker jag absolut inte borde göra.

– Snusa! Det känns som ett fail verkligen att jag har börja snusa igen. Och nu när vi åker till Thailand måste jag ju köpa med mig massa dosor eftersom det är svenskt och inte finns någon annanstans. Det känns ju onödigt, art ha massa snus i resväskan.  Dumma mej!

image

– Svära, jag svär alldeles för mycket. När jag blir arg har jag ett starkt behov av att få ut det ur kroppen. Helst av allt vill jag kasta sönder saker och bara flippa ut, men det kan jag ju inte göra. Då har det blivit att jag svär istället, då känns det bättre men det är ju inte heller bra! När jag var yngre hade jag sönder allt som kom i min närhet när jag blev arg. Telefoner, mitt smink, porslin och mycket annat. Stackars min mamma.

– Stressa. Jag stressar upp mig så lätt. Det är en svag sida. Jag jobbar med det varje dag – att slappna av. Livet är ju för kort för att stressa bort det. Jag kan bli stressad över helt onödiga saker. Jag frågade David igår om han också kan känna en kaos i huvudet ibland som han inte kan placera. Alltså, som att det känns som att man har massa tankar och funderingar men inte kan placera dom i rätt ordning eller struktur. Att man känner en inre stress men vet inte över vad. Det hade David aldrig upplevt vilket gav mig en tankeställare.

Jag har ju en kompis som skarpt tror att Dylans eventuella koncentrationsvårigheter kommer från mig. Det är inte helt omöjligt? ADHD är ju exempelvis genetiskt har man kommit fram till. Ju äldre jag blir desto mer faller bitarna på plats.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats